Vi sikrer din suksess

Neste generasjons løsninger med support for de mest krevende applikasjoner

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Vårt globale nettverk av distributører hjelper våre kunder til mer effektiv og lønnsom drift. Vår autoriserte distributør Triple-S gir deg tilgang til verktøy, kompetanse og tjenester som sikrer at du er konkurransedyktig i markedet.

Ved hjelp av smarte, fleksible og sammenkoblede teknologier - kombinert med vårt fokus på innovasjon - gjør vi smart produksjon til en realitet.

Rockwell Automation i Norge

Våre sterke partnere hjelper deg med å nå dine forretningsmål

Er du opptatt av å få mest mulig ut av ditt automasjonssystem og få et fullintegrert system på tvers av industrier og applikasjoner?

Vårt nettverk av partnere kan hjelpe deg med å designe, bygge, installere og supportere automasjons-, prosess- og sikkerhetssystemer.

I Norge samarbeider våre løsningsorienterte partnere med Triple-S – en autorisert distributør med tilgang til all vår teknologi og kompetanse.

Få mest mulig ut av din investering

En forpliktelse om å gi verdi til våre kunder

Rockwell Automation inngår partnerskap med autoriserte distributører for å gi kunder størst mulig verdi gjennom lokal tilstedeværelse, logistikk og kompetanse.

Partnerskapet er bygget på en felles forpliktelse om å gi verdi til våre kunder. Vi vil sammen sørge for sørge for at du at du mottar nødvendig støtte i alle faser av et prosjekt eller leveranse og at dine besparelser er reelle. Dette gjør vi for at du skal ha tid til å fokusere på din kjernekompetanse og maksimere din konkurransekraft.

Triple-S

Din lokale kontakt for Rockwell Automation

Med unik kompetanse og teknologi leverer Triple-S lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. Triple-S er et selskap som fokuserer sin virksomhet rundt automatisering, industrielle nettverk, cyber security og digitalisering.

Triple-S har fokus på kundetilfredshet og jobber aktivt for å tilføre verdi til sine kunder. Triple-S sitt kvalitets- og ledelsessystem er sertifisert av DNV GL i henhold til ISO 9001:2015.

Kontakt Triple-S i dag for å skape din nye innovasjon

La oss hjelpe deg med å få et konkurransefortrinn og ta ledelsen i din bransje og applikasjoner.