Edistää menestystarinaasi Suomessa

Uuden sukupolven ratkaisuja ja tukea vaativimpiin sovelluksiin

Rockwell Automation on maailman johtava automaatio- ja tietojärjestelmien tarjoaja. Jakelijaverkostomme auttaa sinua verkostoitumaan ja olemaan tehokkaampi ja tuottavampi. Valtuutettu jakelijamme Klinkmann tarjoaa työkalut, asiantuntemuksen ja palvelut, joiden avulla ylläpidät kilpailukykyäsi markkinoilla.

Älykkäiden, joustavien ja yhdisteltävien valmistustekniikoiden ja innovaatiokeskeisyytemme ansiosta tuotamme sinulle uuden sukupolven ratkaisuja ja tukea vaativimpiinkin sovelluksiisi.

Rockwell Automation Suomessa

Kumppanimme auttavat saavuttamaan liiketoiminnalliset ja tekniset tavoitteesi

Onko sinun maksimoitava automaatioinvestoinnit ja toimitettava täysin integroituja, tiedonsiirtoon soveltuvia ratkaisuja eri toimialoille ja sovelluksille?

PartnerNetwork-verkostomme auttaa sinua suunnittelemaan, rakentamaan, asentamaan ja huoltamaan automaatio-, prosessi- ja turvajärjestelmiä, jotka vastaavat asiakkaidesi teknisiin ja liiketoiminnallisiin tarpeisiin.

Suomessa ratkaisukeskeiset asiantuntijamme toimivat yhteistyössä Klinkmannin, valtuutetun jakelijan, kanssa, jolla on käytettävissään kaikki teknologiamme ja resurssimme.

Maksimoi automaatioinvestointisi

Olemme yhdessä sitoutuneet tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme - luotettavasti.

Valtuutetut jakelijat tekevät Rockwell Automationin kanssa yhteistyötä voidakseen tarjota pitkälle kehitettyä automaatiota, sähköisen toimitusketjun hallintaa ja maailmanluokan paikallista tukea.

Vankka kumppanuus valtuutettujen jakelijoiden kanssa alkaa yhteisellä sitoumuksella tarjota asiakkaille parasta arvoa. Saat kattavan teknisen tuen ja koulutuspalvelut, nopeat toimitukset sekä luotettavan ylläpidon - koko investoinnin elinkaarelle. Rockwell Automation palvelun ansiosta voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja kilpailuetusi tehostamiseen.

Klinkmann

Paikallinen Rockwell Automation -yhteytesi

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden digitaalisten automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja erilaisiin Smart Machine ja Smart Factory sovelluksiin. Klinkmannin tekniset painopistealueet ovat kone- ja tuotantoautomaatio, teollisuuden tiedonsiirto ja teollinen internet (IoT) sekä sähkökeskus- ja energiaratkaisuihin liittyvät teknologiat. Klinkmann tarjoaa ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisomaan omaa toimintaansa.

Ota yhteyttä Klinkmanniin nyt - luodaan paras automaatioratkaisu sinulle

Autamme sinua saavuttamaan kilpailuetua toimialallasi ja sovelluksissasi.