Support

Rockwell Automation har ett nätverk av ISO-certifierade reparations och utbytes centers, fältserviceexperter, certifierade teknisk support telefon centra och supportverktyg avsedda för din framgång.

Teknisk Support Center: Lös tekniska problem snabbt och korrekt

Teknisk Support Center: Lös tekniska problem snabbt och korrekt

Allt eftersom din tillverkningscykel förändras, så ökar ditt behov av teknisk support. Rockwell Automation ger dig flexibiliteten att välja nivå på den elektroniska och den telefonsupport du behöver, när du behöver det – för att hjälpa dig att bli mer produktiv.

Drivsystem, programvaror & nedladdningar

Uppgradera din applikation med de senaste drivrutinerna, firmware, versionsfakta, datafiler, programuppdateringarna och verktygen, samt resurser.

Välj, konstruera & konfigurera

Bläddra bland vår mångskiftande samling verktyg, som hjälper dig att välja rätt produkter, samt planera och konfigurera ett system för att stödja ditt företags behov.