Hur kan jag få hjälp?

Efter våra kunders önskemål, har vi gjort vissa förbättringar i vår telefonmeny som gör det enklare att komma i kontakt med oss. Menyvalen har ändrats så att det är lättare att välja rätt.

Vi har också lagt till ett val som gör att du kan komma i direktkontakt med den person du vill prata med. För detta behöver du veta personens anknytningnummer. Är vederbörande inte är anträffbar kan du antingen lämna ett meddelande på telefonsvararen eller välja att gå tillbaka till huvudmenyen, för att gör ett annat val.

Kontakta Rockwell Automation Sverige Support på +46 46 199478

Ring Supporten i Sverige på:
+46 46 199478

Tryck 1 för att välja språk Tryck 2 för att välja engelska

Tryck 1 för att knappa in anknytningsnummer Tryck 2 för att prata med våra innesäljare, som kan hjälpa dig med produktinformation och priser Tryck 3 för frågor om pris och leveranstid, order, leveranser, returer, reparationer m.m. Tryck 4 för att komma i kontakt med Teknisk Support som inkluderar telefonsupport, beställning av servicetekniker eller kontraktssupport Tryck 5 om ditt ärende gäller kurse Tryck 6 för att komma till växeln, där du kan få hjälp med att komma till rätt person eller avdelning

Knappa in de 5 siffrorna i anknytningsnumret till den du vill prata med. Om personen inte är tillgänglig kan du lämna ett medddelande på telefonsvararen eller välja att gå tillbaka till huvudmenyen     Tryck 1 och knappa in ditt autorisationsnummer för att komma i kontakt med Teknisk Supports meny eller ring direktnumret som finns på ditt TechConnect kontrakt Tryck 2 för förfrågan och beställning av servicetekniker Tryck 3 för förfrågningar på TechConnect kontrakt Tryck 4 för alla andra kontrakt