Support

Rockwell Automation har et netværk af ISO-certificerede reperations- og udviklingscentre, field service teknikere, certificerede telefonsupport centre samt online support værktøjer.

Teknisk support: Få løst dine tekniske udfordringer hurtigt og præcist

Teknisk support: Få løst dine tekniske udfordringer hurtigt og præcist

Din produktion ændres konstant - og det samme gør dit behov for teknisk support. Rockwell Automation giver dig fleksibiliteten til at vælge netop dét niveau af support du behøver - når du behøver det - så du kan fokusere på at være produktiv.

Drivere, Software & Downloads

Understøt din applikation med de nyeste drivere, firmware, datafiler, software etc.

Udvælg, design & konfigurer

Kig vores store udvalg af værktøjer igennem, som er udviklet til at hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter samt at konfigurere et system, der understøtter dit forretningsbehov.